Log ind /    Opret konto 
DanmarkValutaer:
Forside >>  Forsendelse & Retur

Forsendelse & Retur

Retur og Bestil

Book politik

1. Hvordan placerer jeg en ordre online?

(1) Vælg produkter (passende mængder, størrelser, etc.), du ønsker at købe, tilføje elementet til din indkøbsvogn.

(2) Klik på knappen kassen.

(3) Bekræft din leverance oplysninger, så sørg for din faktureringsadresse matcher leveringsadresse. Derefter kan du fortsætte til kassen.

(4) Du kan bekræfte dig betalingsoplysninger og vælge den betalingsmetode. Indtast din indløsning kode, hvis du har nogen.

(5) Gennemgå oplysningerne orden, før du sender. Du skal udfylde dit kreditkort og sørg for, at oplysningerne er autentiske og matchning.

(6) Så vil du modtage en ordrebekræftelse e-mail.

2. Brugerdefineret, Told og moms

Vi har altid pakket ordren som en gave; men fordi alle varer sælges på en Levering ufortoldet, og dermed nogle lande kan pålægge importtold på leverancer. Kunderne er ansvarlige for eventuelle told eller afgifter, der kan pålægges en levering i modtagerlandet.

3. Ordreannullering

For at annullere en ordre, bedes du kontakte os med det samme. Annullerede ordrer, der ikke er afsendt, vil blive refunderet mindre end 6% af den samlede pris på din ordre (er), der er kriminelle. Annullering opkræves til dækning af administrative omkostninger og transaktionsomkostninger gebyrer involveret i annullering af ordre (er).

Vi behandler alle ordrer inden for 6-8 timer efter ordrer er placeret, så det kan ikke være i stand til at annullere en ordre, efter den er placeret. Jeg håber du kan forstå dette afgørende punkt.

Hvad mere er, kan vi ikke acceptere aflysninger for produkter, der allerede er afsendt, og vores Returpolitik vil gælde i dette tilfælde.

4. dublerede ordrer

Fra tid til anden fik vi to eksemplarer rækkefølge (to eller flere af meget lignende ordrer) skal være inden for en kort periode fra hinanden af ​​kunderne. Af sikkerhedsmæssige årsager har vi ingen adgang til dit kreditkort af kunder og alle betalinger for ordrer er godkendt af kunderne selv.

Vores forberedelse er automatiseret bestillingsprocessen, og vi er i stand til at fange dubletter ordrer, medmindre advaret af kunderne. Vi kan ikke garantere, at vi vil læse anmodning om at annullere en kopi ordre pri

Returnering Politik

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkt, skal du kontakte os inden for en uge. Alle poster sendt tilbage til os skal være i original stand dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Eller merchandise vil blive returneret til afsenderen.

1. tilladelsen Afkastet skal indhentes fra kundeservice specialist. Eller den returnerede pakke vil blive returneret til dig.

2. Peg ud af årsagen til at vende tilbage til få tilladelse afkast og vende tilbage til-adresse.

3. Pack merchandise sikkert. Vedlæg følgende oplysninger med din tilbagevenden: regningen til navn, adresse; skib navn, adresse; løbenummer; begrundelse for tilbagevenden.

Politik Exchange

Konvertering ansøgninger skal ske senest 7 dage efter modtagelse af varen. Indtast udveksling elementet og den nye farve eller størrelse i din e-mail-kundeservice. Varerne skal være i original og ny betingelse for at blive accepteret som en tilbagevenden. Tilgængeligheden af ​​udskiftning vare er ikke garanteret. Du vil modtage en e-mail efter afslutningen af ​​udvekslingen behandling.

Bemærk:

1. Transport er ikke refunderes.

2. 20% administrationsgebyr vil blive fratrukket restitution.

3. Hvis elementerne ikke er problemer med kvaliteten, kunderne har brug for at tilføje 20% porto for udveksling shipping.

4. Afkast kan tager en til to uger at behandle, og mindst en faktureringscyklus for kreditten skal vises på din konto.

Hvis du vil kontakte kundeservice for spørgsmål for at indhente oplysninger, så kontakt os.

1) Pakning & afsendelse Tilbage

2) Klargør det nye element i den originale emballage.

3) Medtag en årsagskode på følgesedlen for hvert element, du ønsker at vende tilbage.

4) Medtag følgesedlen i forsendelsen, og opbevare en kopi til eget brug.

5) Udfyld din afsenderadresse oplysninger på etiketten, vedhæfte den til pakken, og overlade det til din nærmeste posthus. Desværre kan vi ikke være ansvarlige for pakker tabt i transit.
Copyright © 2018 www.hcgscientific.com. Powered by Adidas sko tilbud